Dienstverlening

Strategie en advies

Organisaties nemen steeds vaker zakelijke beslissingen op hoog niveau die diepgaande digitale kennis, relevante gegevens en belangrijke technische inzichten vereisen om gelijke tred te houden met een continu veranderend landschap.

e-Commerce

e-Commerce heeft het traditionele winkelgedrag drastisch veranderd. Om klanten van dienst te zijn moet jouw onderneming de digitale activiteiten verbeteren met een solide e-commercestrategie. een strategie die promoot en investeert in innovatieve manieren om jouw producten op de markt te brengen.

Wij weten waar, wanneer en hoe je online kunt verkopen. En genereren terugkerende verkopen met behulp van de nieuwste digitale technologieën.

Product & Business innovation

Klaar om jouw bedrijf nieuw leven in te blazen? Wij weten strategische keuzes te maken en jouw ideeën om te zetten in realiteit. Vind nieuwe omzetkansen, optimaliseer jouw bestaande kanalen en lanceer nieuwe producten met onze product- en bedrijfsinnovatie dienstverlening.

Branding

Branding is het proces van het verduidelijken en verfijnen van de emotionele betekenis achter de bedrijfsstrategie en de relatie met je klant. Het gaat erom te weten wie je bent als merk, waar je voor staat en waarom je zaken doet. Een sterk merk bouwen is niet eenvoudig. Het is een complex proces dat verder gaat dan het maken van een gelikt logo en pakkende slogan. Het Third Rock team bouwt al 30 jaar aan merken.

Digital Marketing

Maak zinvolle, samenhangende, boeiende en duurzame content die de juiste doelgroep op het juiste moment aanspreekt. Aanwezig zijn bij al jouw klantcontactpunten is cruciaal voor succes en vereist een op maat gemaakte contentstrategie. Of je nu leads wilt genereren of klanten wilt informeren, de content moet relevant zijn om resultaten te krijgen.

Coaching & Mentoring

Zowel als starter of ervaren ondernemer kun je tegen een tekort aan kennis lopen. eCommerce, digitale branding en marketing is een snel evoluerend vakgebied. Wij helpen je met inzichten en begeleiding exact passend bij de fase waarin jij je als ondernemer zich bevindt. Kies voor een training, begeleiding of coaching.

Klantervaring & Design CX – UX

Customer experience (CX) is het proces van het ontwerpen van producten of diensten door de klant of gebruikerservaring (UX) voorop te stellen. Het ontwerp van de klantervaring is gebaseerd op het begrijpen van de behoeften en verwachtingen van klanten om een ​​naadloze en emotioneel positieve ervaring te creëren wanneer zij interactie hebben met jouw merk.

Webdesign

Jouw bedrijf heeft een geweldige website, maar het draagt ​​heel weinig bij aan de gestelde doelen zoals het genereren van leads, cross-selling en het verminderen van de werkdruk voor jouw merken en klantenservice. Third Rock bouwt websites die veilig zijn, vindbaar zijn en gemakkelijk bijdragen aan de doelstellingen van jouw bedrijf.

Wat zijn je plannen?

Hou ze niet voor jezelf.
Deel ze met ons en samen maken wij ze waar!

Neem nu voorsprong op de concurrentie

Third Rock

Ons adres

Harmenjansweg 67D
2031WJ Haarlem

Bel

+31(0)85 401 1640